måndag 16 april 2012

lite astrologi för barn

Felicia

VATTUMANNEN (21 jan – 19 feb)

Detta barn är och kommer alltid att förbli ett original. Det är en nytänkare som aldrig kommer att dansa efter andras pipor. Ett friare inlärningssätt kan ge utmärkta resultat då den lilla vattumannen då känner sig fri att snabbt och energiskt ta in information. Vattumannen kan uppleva frustration som ett resultat av att alltid ligga steget före sina kamrater. Det är en verklig individualist som gärna vill bli uppskattad för vad han eller hon kan åstadkomma i egen rätt. Oberoende och frihet är viktigt.

Nyckelord: Individualistisk, originell, excentrisk, extrem, upprorisk, självständig, experimenterande och nyskapande.

Föräldratips: Knepet är att hålla din lilla vattuman sysselsatt och därmed engagerad.


Kayleigh

FISKARNA (20 feb – 20 mars)

Dessa barn bryr sig mycket om och gör villigt saker för andra. De är snälla, kärleksfulla och medkännande, vilket vissa människor tyvärr kan missbruka. Fiskens föreställningsvärld är högoktanig, vilket kan ta sig märkbart kreativa uttryck. De är berättare, dagdrömmare och visionärer. Musik och konst ger näring åt fiskens mottagliga sinnevärld, men det kan vara bra att förankra hans eller hennes romantiska sinnelag på Moder Jord emellanåt.

Nyckelord: Fantasifull, kärleksfull, omtänksam, självuppoffrande, drömsk, magisk, mystisk, medkännande, intuitiv, uttrycksfull och empatisk.

Föräldratips: Om du hjälper ditt lilla fiskyngel att fokusera sig, kan han eller hon åstadkomma mycket som även kommer andra till godo.


Leo

STENBOCKEN (22 dec – 20 jan)

Stenbocken är ett allvarligt och lillgammalt barn. Envis, målmedveten, ambitiös, arbetsam och en välstrukturerad tänkare – med uppmuntran av fantasi och optimism kan stenbocken göra bra ifrån sig i klassrummet. Stenbocken tycker om att få uppmuntran och uppskattning för sitt arbete.

Nyckelord Ordningsam, målmedveten, uthållig, grundlig, allvarsam, ansvarsfull, konventionell, formell och noggrann.

Föräldratips: Dessa barn tar sig ofta an sina föräldrars attityder, så tänk på vad du säger inför dem.

Nikita

JUNGFRUN (24 aug – 23 sept)

Detta är ett noggrant barn – jungfruns detaljseende är värdefullt, men behöver kombineras med förmågan att priotera det som är viktigast. Renlighet och ordning är viktigt och jungfruns inneboende kräsenhet kan göra att dessa barn är petiga med maten. Jungfrun älskar att vara tillags och att bli nekad eller bortstött kan sätta djupa spår. Hon eller han är nyfiken, vetgirig och lägger gärna manken till när det gäller att lära sig något nytt.

Nyckelord: Analytisk, skicklig, effektiv, kritisk, noggrann, exakt, metodisk, försiktig och blygsam.

Föräldratips: Jungfruns självförtroende växer i takt med det beröm som ges.


Felicia är född 12/2
Leo är född 4/1
Nikita är född 10/9
Kayleigh är född 28/2


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar